Mediadreams Video

Wij werken met diverse camera's, van spycams tot proffessionele camera's waaronder de hvr-z7e van sony. Een stukje moderne techniek waar je haarscherp beeld uit haalt. We werken ook met spycams voor onderander pesten in kaart te brengen en kinderen te helpen, we werken met sportcamera's en hobbycamera's om mensen wegwijs te maken als we een cursus gaan geven op het gebied van filmen en monteren. De HVR-Z7E van sony is zeer licht gevoelig dat voor bijvoorbeeld bruiloften zeer geschikt is, vooral voor in de avond uren, want we hebben geen extra lamp nodig om te kunnen filmen. Dat is het mooie van deze apparatuur. Geen felle lamp in je gezicht, da's wel zo fijn!

Daarnaast monteer ik bestaande (amateur)beelden tot mooie, complete films of overzichtelijke compilaties (zie 'trailers'). U zult versteld staan hoe professioneel uw eigen filmpjes en foto’s overkomen met de juiste montage, muziek, preview en voice-over!

Met een combinatie van oude en nieuwe beelden en diverse technieken (documentaire, 3D-animatie) breng ik levensverhalen in beeld. De kleine en grote gebeurtenissen die het zo waard zijn om te worden bewaard voor uw (klein)kinderen, verwerk ik tot ‘Uw Verhaal’, uw eigen film.

Kijk rustig rond op mijn site, en aarzel niet om uw vraag te stellen. Dit kunt u doen via het contactformulier. Niets is te gek en ik antwoord altijd binnen een dag!