Camera HD Video

Image 01

Wij werken met diverse camera's, van spycams tot proffessionele camera's waaronder de hvr-z7e van sony. Een stukje moderne techniek waar je haarscherp beeld uit haalt. We werken ook met spycams voor onderander pesten in kaart te brengen en kinderen te helpen, we werken met sportcamera's en hobbycamera's om mensen wegwijs te maken als we een cursus gaan geven op het gebied van filmen en monteren. De HVR-Z7E van sony is zeer licht gevoelig dat voor bijvoorbeeld bruiloften zeer geschikt is, vooral voor in de avond uren, want we hebben geen extra lamp nodig om te kunnen filmen. Dat is het mooie van deze apparatuur. Geen felle lamp in je gezicht, da's wel zo fijn!

Creëren van films

Image 02

Bij mediadreams houden we er van om verhalen te vertellen, als je naar een film kijkt, moet het wel inhoud en structuur hebben wil je er een beetje van genieten. Naast het filmen en monteren, maken we ook regelmatig een script, of maken we gebruik van een voice-over. Dit kan allemaal geregeld worden bij ons. Wil je een film maken of misschien een youtube uitbreiding? Wij zijn er op voorbereid, maak je films interessant, we weten hoe je de kijker kunt blijven fascineren.

Montage & Editing

Image 03

Wij werken met zeer veel verschillende programma's. Van Adobe tot purple, van pinnacle tot vegas pro, als je vragen hebt over hoe het werkt, wij geven ook cursussen voor beginners en gevorderden. Stap in om te profiteren van meer, wij geven niet alleen theorie, maar vooral praktijk! Het is een hands-on cursus en laten je dan ook de verschillen zien wat je goed doet, en vooral hoe wij het graag zien! Daarna laten we je jezelf verder ontwikkelen. Da's een mooi stappenplan!