Frame4Frame editing

Image 01

 

Frame4Frame is gespecialiseerd in het vertellen van verhalen die mensen raken. Ook van uw verhaal maak ik een indrukwekkende, ontroerende of juist hilarische film.

Wilt u een belangrijke familiegeschiedenis bewaren voor uw (klein)kinderen? Romantisch terugblikken op vijftig jaar huwelijk? Nog een keer uw oorlogsverhaal precies vertellen? Tijdens de zwangerschap een boodschap opnemen voor je ongeboren kind? Of juist een ludiek filmpje maken voor een toekomstig bruidspaar?

Elk mensenleven is een aaneenschakeling van verhalen die het waard zijn verteld te worden.

Ik gebruik documentairetechnieken, interviews met uzelf of geliefden in de hoofdrol en montages van oude foto’s en/of videobeelden. In combinatie met een ‘verteller’ of uw eigen stem en de juiste muziek wordt het verhaal compleet: met de sfeer, de emotie en de anekdotes die in fotoalbums ontbreken. Een waardevol en blijvend geschenk!

Er is veel mogelijk: een of meerdere hoofdpersonen, filmen op locaties, speciale effecten en 3D-animaties. Het resultaat kan een filmpje van vijf minuten zijn, maar ook een documentaire van een uur.

Neemt u voor meer informatie, prijzen en een advies op maat vrijblijvend contact op via mijn contactformulier. Ik help u uw idee uitwerken tot een gedenkwaardige film.